Thursday, May 17, 2007

San Diego

Ja, saa er vi rejst fra Las Vegas - byen hvor der var fest, lys og spektakel, men en utrolig stor og skoen oplevelse.
Vi tog turen fra Las Vegas til San Diego i et traek. Noget af en sej tur, men stadig masse af store og spaendende oplevelser paa selve turen.
Vi fik et dejligt hotel i San Diego til en rimelig pris.
Den foerste dag var vi paa havnerundfart. Vi kom blandt andet forbi den amerikanske flaade, hvor der er tilknyttet ikke mindre end 250.000 personer.
Selve San Diego er paa stoerrelse med Koebenhavn.
Vi var ogsaa paa besoeg paa et stort hangarskib - havde i sin tid vaeret den stoaerts i verden - men nu museum. Det er helt utroligt hvor stort et saadant skib kan vaere.
Der var ogsaa masse af soeloever i havnen. Det samme som i San Fransisco - jeg tror nok at jeg dengang skrev saeler, men de er jo naesten det samme..
I gaar var vi i Sea World, hvor man faar havets dejligste dyr til de utroligste ting i imponerende shows, isaer spaekhuggerne Shamu og Babyforetog nogle elegante spring over forhindringer, kyssede piger og oversproejtede publikum. Selve akvariet indeholder 25 millioner liter vand.
Nu er vi ankommet til Los Angeles, hvor vi skal vaere de naeste 7 dage.
Vi bor i Hollywooed og bor p[ hotel Hollywood Plaza. Vi har udsigt til de store bogstaver med navnet, som vi saa tit ser i fjernsynet.

Nu skal vi ud for at se paa byen, og saa vil der senere komme nyt herfra.

Stor hilsen til alle og tak for kommentarerne.

Hilsen fra os alle Joergen

1 comment:

Anonymous said...

I faar noget at fortaelle om, naar I kommer tilbage til DK. Jeg tror, vi skal saette en hel dag af i Horsoeparken. Godt, at I oplever saa meget.
Kh Erik