Saturday, May 19, 2007

Los Angeles

Her i Los Angeles er der ogsaa utroligt meget at se. Det er jo ganske umuligt at se bare en broekdel af alt, hvad man godt kunne taenke sig. Nu er Los Angeles jo en stor by - den naeststoerste i USA - alle sevaerdighederne i Los Angeles er spredt ud over et omraade som Sjaelland.
Jeg glemte forresten at fortaelle, at i San Diego var vi i Balboa parken - et kaempe omraade med mange sevaerdigheder. Vi kunne ikke naa det hele, men vi var blandt andet inde i H. Fleet Space Theater videnskabsmuseum . Det var helt utroligt, hvor meget der var at se der. Det meste af det kunne vi proeve og roere ved.
Naa - tilbage til Los Angeles. Vi har selvfoelgelig vaeret paa hovedstroeget, hvor vi har set alle de kendte med deres navne i fortovsfliserne.
Om aftenen koerte vi en tur op i bjergene, saa vi kunne se ned over byen - et meget smukt syn. Under samme tur koerte vi gennem rigsmandskvarteret, hvor vi saa de pragtfulde villaer.
Carsten og jeg skulle vaelge frokoststed - saa det blev tilk The Hooters - vi syntes det var et godt valg - navnet passer til stedet.
I gaar var vi hele dagen i Universal Studios - alt havd vi saa havde relation til de film, som Universal laver. Vi saa hvordan mange af de kendt film blev lavet - igen helt utroligt, men det bliver for meget at berette om.
Vejret her er mellem de 20 og 25 grader. Lokalbefolkningen siger det er koldt, men vi synes det er ganske passende, naar vi skal traske saa meget rundt.
Det var beretningen for denne gang - stor hilsen til jer alle - nu skal vi jo snart til at pakke kufferten for hjemturen - paa onsdag
hilsen fra os

1 comment:

Anonymous said...

Ja, alting får jo en ende, men mon ikke det er godt nok. Med de mange indtryk, I har faaet, er der vel en naturlig graense for, hvor meget der kan lagres i hjernebarken - her taenker jeg specielt på Joergen.

Nyd de sidste dage - /-ek