Friday, May 4, 2007

Saa gaar det bare

Solvang og Heast Castle
vvi er nu kommet godt fra land. Efter foerste overnatning i Los Angeles koerte vi ad heighway 1 med retning mod San Francisco. Vi havde ophold et par timer i danskerbyen Solvang. Det var helt maerkeligt saa langt fra Danmark at se danske navne og paa restaurationen, hvor vi var inde for at spise, kunne betjeningen dansk. Det var ellers en meget smuk by med mange smukke bygninger. Vi gik en del rundt, og naar man i forretningerne hoerte at vi var fra Danmark, ja, saa var de meget interesseret i at hoere noget fra vores land. En del var ogsaa efterkommere fra de foerste danske.
Da vi havde haft nogle hyggelige timer i Solvang, koerte vi videre med retning mod San Francisco.
Vi overnattede nogle faa kilometer fra Heast Castle, idet det var vores besoeg naeste formiddag. Vi fandt et dejligt rart sted at overnatte - samtidig ret billig - saa det var jo lige stedet for os.
Naeste formiddag koerte vi saa til Heast Castle og det var i sandhed en stor oplevelse. Det kan naesten ikke beskrives, men skal opleves. Helt utroligt at en person har kunnet bygge saa meget, men han var vist heller ikke i oekonomiske vanskeligheder.
Efter besoeget der, koerte vi til San Francisco, hvor vi ankom om aftenen. Vi var traette og det hotel vi havde regnet med, stod ikke helt maal med vore forventninger, saa vi maate i farten finde noget andet. Saa nu bor vi et skoent sted (ret dyrt) vi skal vaere her i 3 dage.
I dag har vi vaeret paa shopping og China Town. I morgen skal se Golden Gate og paa bykoesel.
Det var alt for denne gang.
Hilsen fra os i Francisco

1 comment:

Anonymous said...

Good words.