Sunday, May 6, 2007

Lidt nyt fra californien

saa er vi rejst fra san francisco

lige nu i skrivende stund er det soendag aften her i californien. vi koerte fra san francisco umiddelbart efter kl 1200 med retning mod las vegas, og nu har vi ca. midtvejs taget ophold paa et motel. vi har et ret godt vaerelse, men maskinen, som jeg sidder ved nu, er en af dem, vi brugte for flere aar siden. internettet er paa modem, saa det gaar ret langsomt, ligesom den ikke vil skrive store bogstaver.
Vi har haft nogle dejlige dage i san Francisco (nu kom der pludselig et stort bogstav). I dag har vi vaeret paa fangeoen Alcatraz. Det var en stor oplevelse - baade det at se fangelejren, men ikke mindst den fantastiske udsigt ind over San Francisco og Golden Gate. Jeg maa nok sige, at det har vaeret usle forhold fangerne har haft, og det var foerst i 1963 at lejren blev lukket, vist ikke fordi man havde ondt af fangerne, men mest fordi det var for dyrt at drive lejren. Vi var ogsaa paa bytur med en to-daekker, og paa den maade var det en god lejlighed til at se byens mange spaende steder. det var ogsaa en stor oplevelse at gaa i fischersmans wharft, og selv om det nu ikke er i selve feriesaesonnen, var der mange mennesker, saa jeg ville noedig gaa der i ferietiden.
I dag er varmen kommet - vi har vaeret oppe paa 32 grader i dag, og det bliver vist det samme de naeste dage.
Det var nok for denne gang - og en stor hilsen til alle
fra os i californien

3 comments:

eprolog said...

Hej med Jer

Det er bare fint at høre så tit fra Jer - og også tak for SMS beskederne, dem svarer jeg ikke på, for det koster jo mere end på denne måde.

Allan kunne ikke komme på arbejde i dag, for der har været indbrud i bilen - de har smadret ruden og taget GPS´en. Bilen holdt lige uden for vores soveværelses vindue, tænk sig at de har nerver til det. Det samme er sket for mange andre i Gug i nat - irriterende.
Mia og jeg er alene i aften - Allan er i klub. Nu vil vi gå op og spise aftensmad, vi skal have rester fra i går, hvor Mia og Mette lavede mad, det blev virkelig en god spaghetti carbonara.

Kan I fortsat have det godt derovre!

Kærlig hilsen Anita

Anonymous said...

Man laeser med fornoejelse og slet skjult misundelse. Som tiden dog gaar - det er nu en uge siden I tog af sted. Erik

Anonymous said...

Hej med jer
Dejligt at høre fra jer og følge lidt med i hvad i laver. Vi er så misundelige hver dag, når vi kigger på sedlen over jeres rute - og bare selv skal på arbejde!
Det er så underligt at tænke på at I er i Las Vegas nu - Jan er vildt misundelig, det har altid været hans store drøm! Og så skal I snart flyve hen over Gran Canyon - det glæder vi os til at høre om.
I morgen kommer der nogen og kigger på vores hus - vi håber sådan at de vil købe det. Andreas har det godt - selv om han hver dag spørger om han ikke må få en lille fridag i stedet for at komme i børnehave.
Nu må I have det godt allesammen - tænker på jer!
Kærlig hilsen Heidi