Monday, May 21, 2007

Naestsidste dag i USA

Los Angeles
Saa er det naestsidste dag paa vores amerikatur. I dag har vi vandret til Farmers Market - det var en gaatur paa omkring 15 km.
Selve markedet var ikke som vi forestiller os som et kraemmermarked i Danmark. For det foerste var den ene halvdel af markedet de store og kendte forretninger, mens den anden halvdel var mere dagligdags ting, der kunne koebes. Men alt var selvfoelgelig stort og prangende som alt andet.
Det var ganske sjovt og saa fik vi samtidig motionen saa nogenlunde i orden. Nu skal vi jo ogsaa til at indrette os paa dansk mad, men det har vi nu heller ikke noget imod. Ikke fordi vi har spist grill-mad hver dag, men det er vanskeligt at finde noget, der ligner dansk koekken. Det er ogsaa meget svaert bare at finde et sted, hvor man kan gaa ind bare for at drikke et krus oel, men nu har vi heldigvis fundet en bar,hvor vi kommer dagligt, vi har dog ogsaa oel i koeleskabet.
I morgen - den sidste dag - skal vi om formiddagen se verdens rigeste museum Getty Museet. Det har kostet 7 mia. kroner at opbygge, og det er inddelt i de 4 verdenshjoerner - den nordlige kunst foer 1600 - oest kunst fra 1600 - 1800 (europaeisk kunst) - syd fra 1600 -1800 og vest efter 1800 . Vi glaeder os meget til dette besoeg og mener, at det maa vaere en god afslutning paa turen.
I morgen skal vi ogsaa fejre Tina og Carstens bryllupsdag - de skal give middag.
Det er nok den sidste hilsen herfra
stor hilsen til jer alle og nu ses vi snart
Stor hilsen
Lis og Joergen

2 comments:

eprolog said...

Hej med Jer

Ja puha, det må have været lidt slemt at have besvær med at finde et sted, man kan sætte sig med en øl! Så bliver vi godt nok i Danmark!

Nu glæder vi os til at se Jer igen.
I må nyde den sidste dag, og især Jer, Tina og Carsten, tillykke med bryllupsdagen.

Kh Anita og Allan

Anonymous said...

Det var pokkers! Jeg troede, I var blevet helt amerikanske paa nuvaerende tidspunkt - men amerikanere gaar altsaa ikke!! De kører!
Nu glaeder vi os til at hoere mere om turen - og vi skal nok soerge for at have oel på koel.
Nyd de sidste timer.
Britta