Saturday, August 25, 2007

Ny rejse - Krydstogt

Krydstogt fra Korfu

Ja, nu er det jo snart længe siden, vi sidst har været på tur, men nu går den heller ikke længere. Fra nu på fredag - den 31. august - rejser vi igen ud. Denne gang er det krydstogt i Adriaterhavet. Vi glæder os meget til denne tur.
Turen starter fra Korfu og den første dag (lørdag) bliver : en skøn dag på havet.
Om søndagen ankommer vi til Koper i Slovenien, og efter planen skulle vi ankomme kl. o800 og så er vi der hele dagen til kl. 2200, hvorefter vi sejler videre og næste dag (mandag) skulle vi kl. 0800 ankomme til Venedig i Italien. Der er vi så hele dagen til kl. 1800. Der skulle nok blive tid til en tur på Markuspladsen (en øl der skulle være ret dyr, men den skal man have med) Om aftenen sejler vi så videre og dagen efter (tirsdag) skulle vi kl. 0800 ankomme til Zadar i Kroatien og der er vi så hele dagen, hvorefter vi sejler videre til Dubrovnik i Kroatien. Dagen efter (torsdag) skulle vi ankomme til Bindisi i Italien. Dagen efter (fredag) ankommer vi så igen til Korfu og mon ikke også vi er klar til at komme hjem og forventer ankomst il Aalborg fredag eftermiddag.
Det skulle være en tur, der er rig på kulturoplevelser i Zadar og Dubrovnik i Kroatien, ligesom middelalderbyen Koper i Slovenien også skulle være rig på oplevelser. Og man må jo heller ikke glemme den romantiske Venedig.
Er der mulighed for det, kommer der nok en lille hilsen fra os under turen.

1 comment:

Anonymous said...

Misundelse er en grim ting, så den må jeg bekæmpe. Håber I får set en masse og at I i øvrigt har en rigtig god tur.
/-ek